Dentsu.

2018

Rok

680

Plocha v m2

Bratislava

Lokalita

Návrh kancelárie

Nový interiér kancelárie agentúry z medzinárodnej skupiny Dentsu Aegis Network  s úchvatnými výhľadmi na mesto a Karpaty sa nachádza na 17. poschodí biznis centra Polus Towers. Predtým sídlila agentúra v preluke na jednosmernej rušnej ulici, v rodinnom dome s obmedzenými priestorovými možnosťami a roztrúsenými, uzavretými či prechodnými kanceláriami na štyroch rôznych podlažiach.

dizajn kancelárií DENTSU - Recepcia
  • Rozsah prác

    Návrh interiéru kancelárie
    Projekt interiéru
    Dielenská dokumentácia
    Dodávka atypických prvkov
    Dodávka akustických prvkov
    Autorský dohľad
  • Spolupráca

    Dizajn: Michal Staško
    Koncept dispozície: CBRE
    Florista: Jaroslava Bašistová
    Nábytok: Nowy Styl Group
    Dekoračné osvetlenie: ILUMA
    Foto: Erik Ďuriš
Návrh kancelárií DENTSU - Break out kuchynka
Návrh kancelárií DENTSU - Relax zóna
"S odstupom niekoľkých mesiacov od ukončenia projektu by som Vám rád všetkým veľmi pekne poďakoval za spoluprácu. Myslím, že sme spolu vytvorili hodnotné dielo, verím, že horúceho kandidáta na office roku :)"
Peter Zlámala, DENTSU Chief Operating Officer

Návrh kancelárie má evokovať radosť z práce, najmä v tomto digitálnom veku. Interiér kancelárie musí pôsobiť útulne, hravo, kreatívne a držať sa odporúčaní Feng Shui. Také bolo zadanie od klienta. Feng Shui projekt pre klienta vypracoval Petr Bílý, okrajové podmienky do projektu vniesli konzultanti zo spoločnosti CBRE. Samotnému projektu interiéru predchádzala rozsiahla štúdia a príprava zo strany klienta.

Návrh kancelárií DENTSU - Kancelársky nábytok
Návrh kancelárií DENTSU - Chladené stropy

“Interiér pre DENTSU vznikal za intenzívnej komunikácie a spolupráce s klientom. Do projektu sme s Michalom vstúpili vo fáze, keď návrh dispozície bol viac-menej fixný a na stole k nemu ležal projekt Feng Shui. Ten sa nám stal zdrojom farebnosti jednotlivých častí priestorov.

Pri výbere materiálov, finálnych farieb a prvkov sme sa sústredili na to, aby ich kombinácia poskytla kanceláriám domáci, ľudský a teplý pocit. Napriek krátkemu času sme každú časť diela odovzdali v termínoch a v odhadovanom rozpočte.”

Martina Uhrinová, Lead Designer
Návrh kancelárií DENTSU - Sklenené priečky

Dizajn a materiály

Použitím prírodných materiálov, kvalitných čalúnených sedacích nábytkov a farebnej škály sýtych farieb sme vytvorili ľudský, dynamický priestor, ktorý dýcha človečinou. Recepcia tvorí centrálny, stretávací priestor agentúry s rafinovaným denným a umelým osvetlením. Veľkými nábytkovými, architektonickými a florálnymi blokmi vyvoláva dojem stability, otvorenosti a prirodzenosti ako základ firemných hodnôt. Požadovaným mixom otvorených a uzavretých kancelárií, zasadačiek pre rôzne typy stretnutí a spoločenských priestorov sa docielili možnosti pre efektívnejšie pracovné postupy, lepšie synergie medzi oddeleniami a príležitosti na zvýšenie produktivity. Akustické riešenia zavesených, voľne stojacich a deliacich stolových panelov v kombinácii s dizajnovým čalúneným obložením stien, kobercami a čalúneným nábytkom výrazne prispeli k zdravému pracovnému priestoru. Pre kancelárie sme zabezpečili dodávku stolárskych, klampiarskych, kamenárskych a čaluníckych prvkov a zabudovaných zostáv na mieru vrátane povrchových úprav stien.

Návrh kancelárií DENTSU - Meetingová miestnosť
Návrh kancelárií DENTSU - Akustický obklad
Návrh kancelárií DENTSU -Drevený obklad
Návrh kancelárií DENTSU - Koberce

Páči sa Vám naša práca?
Pozrite si naše ďalšie projekty